Bøger som vi fører hos Poppi Østerbro

Pris. Kr. 349.-

BOGEN "MIN FIRBENEDE VEN"

Min firbenede Ven er en smuk udført bog, der giver svar på mange af de spørgsmål vi alle har og får, når vi vælger at dele livet med en firbenet ven.

Bogen er fyldt med artikler, skrevet af fagmennesker såsom 6 forskellige dyrlæger, en vet. sygeplejerske, en hundetræner, en adfærds behandler,

en prof. hundelufter og en hundefrisør. Alle mennesker der dagligt beskæftiger sig med træning, pleje, sundhed og sygdom hos vore firbenede venner.

 

 

 

 

Pris. Kr. 299.-

Den store bog om hundetræning

Forfatter: Gwen Bailey

Beskrivelse: Frigør din hunds potentiale, så du får en lydig og tilfreds ledsager - og en hund, du kan være stolt af. I detaljer forklares hvordan din hunds hjerne fungerer,de vigtigste livsstadier gennemgås og dens adfærd udforskes, så du virkelig forstår, hvordan din hund lærer. Et komplet træningsprogram fra valget af den rigtige hund, gennem centrale øvelser så som at sidde og dække og videre til avancerede øvelser og imponerende trick og aktiviteter, der garanteret får det bedste frem i din hund. Gwen Baileys positive træning, bygger på motivering og forståelse og resulterer i en glad og stimuleret hund og muliggør, at du kan opbygge et givende forhold for livet. 

 

Pris. Kr. 299.-

 

 

 

 

 

 

 

Hvalpe træning

Forfatter: Gwen Bailey

Beskrivelse: Fra lette øvelser for den lille hvalp til mere avanceret træning. Alle apekter i lydighedstræning med metoder, der er venlige og positive. Med klare illustrationer er øvelserne lette at følge skridt for skridt. En naturlig måde at træne sin hund på.

 

 Pris. Kr. 225.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikkertræning for hunde

Forfatter: Monika Sinner

Beskrivelse: Klik dig til succes med din hund. Læs om, hvordan du kan træne din hund med klikkeren og samtidigt have det sjovt. Den grundlæggende lydighedstræning trin-for-trin og nyttige øvelser til en god dagligdag med hunden.

 

Pris. Kr. 119.-