Hill's Science Plan 2019

Banebrydende ernæringsvidenskab
Hver eneste foderpille i Science Plan™ sortimentet indeholder ernæring med evnen til at forandre hundes liv og gøre dem så sunde som muligt livet igennem.

ANBEFALET AF DYRLÆGER OVER HELE VERDEN™
Banebrydende fodervidenskab anbefalet af dyrlæger verden over

INGREDIENSER AF HØJ KVALITET
Fremstillet af de fineste, naturlige ingredienser af høj kvalitet – Science Plan™ er ikke tilsat kunstige smags-, farve- eller konserveringsstoffer
*Samt vitaminer, mineraler og aminosyrer

 AVANCERET ERNÆRING
Avanceret ernæring med klinisk dokumenterede fordele – mange års forskning indgår i hver portion og sørger for, at foderet opfylder alle din hunds behov.

Kvalitet
Vores Science Plan™ foder fremstilles i Europa. Det er alt sammen del af vores ønske om at fremstille markedets bedste hundefoder for at sikre, at din hund er så glad og sund som muligt.
*Science Plan™ dåsefoder fremstilles i USA.

Din hunds alder
Ernæring til hvert af din hunds livsstadier er vigtig. Har din hund netop fejret en milepæl, såsom dens etårs- eller syvårsfødselsdag? Så er det tid til at skifte til et alderssvarende hundefoder. Hill's hundefoder til hvert livsstadie er sammensat, så det giver din hvalp, din voksne eller din ældre hund den ernæring, som den har behov for.

 

Hvalpe under 1 år & drægtige og diegivende hunde

Hill's hvalpefoder er særligt sammensat med alt lige fra magert protein til fiskeolie af høj kvalitet, for at det kan følge med en hvalps energiske livsstil og samtidigt støtte udviklingen af en sund hjerne, sunde øjne og knogler.

Voksne hunde (1-7 år)

For at holde hunde sunde i deres bedste år bør hundefoder til voksne hunde indeholde den rette sammensætning af ingredienser af høj kvalitet samt antioxidanter og omega-6 fedtsyrer for at støtte deres daglige behov.
ent.

Foder til ældre hunde (7+ år)

Når din hund bliver ældre, bør dens ernæringsbehov gå ud på at støtte mere specifikke behov for mobilitet og hjernefunktion, såsom plantenæringsstoffer og L-carnitin.

Endelig en dokumenteret metode til at opnå en sund vægtfor et længere og lykkeligere liv1

Særligt afbalanceret ernæring med dokumenteret virkning, der hjælper din hund med at opnå den optimale vægt, og samtidig holder den mæt og tilfreds.
Hunde med en sund vægt kan bedre nyde livet og er mindre udsatte for vægtrelaterede problemer. Ingredienser af høj kvalitet, som er omhyggeligt sammensat for at opnå den lækre smag af kylling, som hunde elsker mest..