Bøger om krybdyr, insekter og eksotiske pattedyr

 

Terrariedyr - eksotiske, spænende og hemmelighedsfulde

 

 Forfatter: Astrid Falk

Beskrivelse: Læs om hvor og hvordan terrariedyr lever og forplanter sig i naturen hvordan du vælger de rigtige dyr og fodrer og passer dem optimalt. Masser af oplysninger, tips og vejledninger


Anbefaling: God og nem bog til enhver med interesse for hold af krybdyr og andre terrariedyr, henvender sig især til begynderen og den lettere erfarne.

 

Pris. Kr. 119.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Landskildpadder

Forfatter: Manfred Rogner

Beskrivelse: Læs her - hvordan landskildpadder lever i naturen og hvordan deres sanser fungerer - hvordan du udvælger de rigtige landskildpadder og bygger et frilandsterrarium til dem - hvordan du fodrer og passer panserdyrene rigtigt - hvordan året går for landskildpadder, fra opvågnen om foråret gennem avl om sommeren til korrekt vinterhi.

 

Anbefaling: God bog om landskildpadder, rigeligt med info om hold og pasning for alle der holder landskildpadder eller overvejer anskaffelse.

 

Pris. Kr. 119.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumpskildpadder

Forfatter: Reiner Praschag

Beskrivelse: Læs om hvordan og hvor sumpskildpadder lever i naturen. Hvilke sumpskildpadder, der egner sig til terrariet og hvordan du vælger de rigtige. Hvordan du indretter et terrarium til sumpskildpadder, fodrer dem og holder dem sunde. Masser af tips og den nyeste viden om sumpskildpadder.

 

Anbefaling: Bogen til dem der har sumpskildpadder, proppet med fyldig info omkring hold af de vandlevende og delvist vandlevende skildpadder.

 

Pris. Kr. 119.-

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksotiske insekter - naturlig pasning

Forfatter: Tom Larsen

Beskrivelse: I det seneste årti har der været en stigende interesse for anderledes og mere eksotiske kæledyr. Men hvordan passer man dyrene? Dette er den første danske bog med omfattende pasningsvejledninger på et meget højt fagligt niveau. Indenfor den enorme dyregruppe, som de hvirvelløse dyr udgør, finder man stadig mere populære dyr som knælere, vandrende pinde, skorpioner, skolopendere, vandrende pinde, tusindben, rovtæger, fugleedderkopper og meget andet. For alle dyr er pasning og eventuelle vanskeligheder omhyggeligt gennemgået og det enestående billedmateriale med beskrivelserne giver mulighed for sikker artsbestemmelse. Forfatteren Tom Larsen er formand for foreningen Exotiske Insekter

 

Anbefaling: Fantastisk bog om hvirvelløse dyr, en bog man skal have hvis man har den mindste interesse i hold af insekter, fugleedderkopper, skorpioner og meget andet. Alt om disse dyr i terrarier, en bog for både begynderen og den erfarne inden for dette store område.

 

 Pris. Kr. 449.-

 

 

 

 

 

 

 

 

Fugleeedderkopper

Forfatter: Søren Rafn

Beskrivelse: Hold af fugleedderkopper er i de senere år blevet en meget populær hobby og ikke uden grund. Fugleedderkopper er både fascinerende, smukke og spændende at holde som hobbydyr. Samtidig er der efterhånden et meget stort udbud af spændende, store og farverige arter fra hele verden, som er lette at passe. Denne bog giver en grundig gennemgang i de vigtigste aspekter omkring hold af fugleedderkopper garneret med et væld af flotte billeder.

 

Anbefaling: Fremragende og meget udførlig vejledning til hold og pasning af fugleedderkopper, spændende bog der henvender sig til alle der er interesserede i fugleedderkopper.

 

 Pris. Kr. 229.-